0
Fudbal

Luka Jovic UEFA Nations League, Serbia - Russia, Belgrade, Serbia, 18.11.2020. November 18. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

JOŠ JEDNA PONUDA ZA JOVIĆA: Isko bi mogao da mu se pridruži u premijerligaškoj avanturi!

Objavljeno: 28.09.21 u 16:44

Rafael Benitez traži Jovića i Iska u Evertonu.

Mladi napadač reprezentacije Srbije nalazi se u centru španske javnosti tokom celog leta. Pre svega Zidan je želeo da ga proda, ali onda na klupu „Kraljevskog“ kluba dolazi Anćeloti i situacija se menja. Italijan je razgovarao sa Jovićem i predložio mu da ostane i bori es za mesto u timu.

Međutim, kako je Benzema izvanredno počeo sezonu(7 utakmica, 8 golova i 7 asistencija), Jović nije imao mnogo prostora da pokaže šta ume, tako tu situaciju pokušava da istoristi Anćelotijev zamenik na klupi Evertona, Rafa Benitez. Španski stručnjak pored Kalvert-Luina, na klupi ima Džošuu Kinga koji nema šanse da bude prvi napadač tima pored Engleza.

U paketu sa Jovićem, Benitez bi želeo u svojiim redovima da ima Španca Iska, koji bi predstavljao zamenu za Rodrigeza. Pozicija napadačkog veznog u Evertonu je problematična već nekoliko godina unazad, trenutno u timu na toj poziciji imaju Dejvisa koji odavno nije konkurentan za startnu postavu i Gomeša koji je redovno povređen.

Benitez je zatražio od kluba da pokušaju da mu dovedu Jovića i Iska u zimskom prelaznom roku kako bi mogao da stvori konkurentan tim koji bi mogao da izbori plasman u Evropu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter