0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JULY 04: Head coach Igor Kokoskov of Serbia reacts during the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament Final match between Serbia and Italy at Aleksandar Nikolic Hall on July 04, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘IGOR JE GENIJE ZA NAPAD’: Čuveni NBA košarkaš nahvalio bivšeg selektora košarkaša Srbina kao niko pre

Objavljeno: 28.09.21 u 09:56

Legendarni Džejson Kid je uputio veoma lepe reči srpskom treneru.

Igor Kokoškov je definitivno napustio Evropu, pošto je otišao iz Fenerbahčea da bude pomoćni trener u Dalas Maveriksima, a i raskinuo ugovor selektora reprezentacije Srbije.

Nije legao ‘stari kontinent’ Kokoškovu, te se vratio tamo gde mu najviše prija, američkoj košarci – tačnije NBA ligi. Srpski stručnjak je sada pomoćnik Džejsonu Kidu u Dalasu, a nekada zvezda NBA lige je puna reči hvale za Kokoškova:

Igor je genije za napad. Tražite mu jednu akciju, on vam ponudi deset. I Igor i ja imamo nešto da dokažem s obzirom na naša prethodna iskustva glavnih trenera u NBA koja nisu bila dobra, iskren je bio Kid koji je krajem januara 2018. godine dobio otkaz u Baksima, da bi prethodne dve sezone radio kao asistent u Lejkersima, dok se Kokoškov 2019. razišao sa Finiksom posle samo godinu dana i priključio se stručnom štabu Sakramenta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter