Kosarka, ULEB Cup, season 2007/08.Crvena Zvezda Vs. Dynamo (Moscow).head coach Svetislav Pesic.Beograd, 08.01.2008..foto: Srdjan Stevanovic
in , , , ,

BOBAN MARJANOVIĆ: ‘Uvek treba da budeš krajnje profesionalan! Svi znamo ko je Svetislav Pešić’

Povodom dolaska novog selektora, oglasio se i iskusni centar reprezentacije Srbije.

Zbog početka priprema Dalas Maveriksa, danas je održan dan za medije. Pred novinare je izašao i član nacionalnog tima Srbije, Boban Marjanović. Snažni centar je govorio o dolasku novog selektora na klupu Orlova. Na mesto uspeha vratio se legendarni Svetislav Kari Pešić.

Boban Marjanovic
Kosarka-Srbija v Meksiko-Prijateljski mec
Beograd, 06.23.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

-Mislim da je interesantno. Uvek treba da budeš krajnje profesionalan, bilo ko da je trener. Svi znamo ko je Svetislav Pešić i velika je čast što je on trener reprezentacije i naravno da treba svi da budemo profesionalci, da pokažemo spremnost i borbu i da ostavimo srce na terenu – istakao je nekadašnji centar Crvene zvezde.

Boban još uvek nije razgovrao sa Pešićem.

-Nismo se čuli, ali svaka čast što je prihvatio posao selektora. Mislim da je velika stvar, prvo poći ću od nas kao profesionalaca. Mislim da svi treba da budemo spremni i da budemo tu u timu. Da se borimo za našu zemlju. Mislim da je to interesantno i lepo biti u reprezentaciji, i naravno Pešić je veliki trener i profesionalizam je veoma važan kao i ovde – zaključio je Marjanović.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DUEL U BEOGRADU IZ UGLA OBA AKTERA: Dušan Đorđević i Nemanja Belić za HotSport! (FOTO)

NEKADAŠNJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE PRELAZI U REDOVE NBA ŠAMPIONA: Milvoki daje šansu iskusnom krilnom centru!