0
Domaći fudbal

FK Partizan / Miroslav Todorović

STANOJEVIĆ POZVAO GROBARE: ‘Dođite i pitajte me šta god!’

Objavljeno: 27.09.21 u 08:57

Stanojević i Grobari se uskoro susreću!

Trener beogradskog PartizanaAleksandar Stanojević najavio je da će se sastati sa navijačima tog kluba, te da će im biti dozvoljeno da ga pitaju šta god požele.

‘Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar.

Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima.’ – rekao je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter