0
Evropske lige

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Partizan v Radnicki Nis Nemanja Kojic (R) and Rados Bulatovic Beograd, 28.02.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

SRBIN PONOVO ODLAZI DALEKO: Bivši napadač Partizana menja treći klub ove godine, sada je stigla ponuda koja se ne odbija!

Objavljeno: 27.09.21 u 14:38

Nije mu prvi put da igra na Dalekom istoku.

Ljubitelji fudbala u Srbiji dobro se sećaju 146. večitog derbija, u kojem je viđen pravi spektakl. Tada je Milan Lukač odbranio dva penala, a pobedonosni gol za Partizan postigao je Nemanja Kojić u 89. minutu.

Nemanja je novi igrač Slemana, kluba u dalekoj Indoneziji. Pomenuti klub je veoma popularan na društvenim mrežama, na Instagramu ima oko pola miliona pratioca, što je dosta više u odnosu na srpske klubove. Na klupi Slemana ‘sedi’ Dejan Antonić, srpski stručnjak koji celog života radi u Indoneziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PSS (@pssleman)

Upravo je Sleman u uvodnom kolu remizirao sa ekipom Persije koja je šampion Indonezije, što govori o jačini kluba i lige u Indoneziji.

Zanimljivo, ovo je Kojiću treći klub u 2021. godini, pošto je posle albanskog Bilisa, prešao u redove crnogorskog Dečića, ali je posle samo mesec dana dobio ponudu iz Indonezije koja se ne odbija, pa je zato odlučio da karijeru po drugi put nastavi na Dalekom istoku, pošto je Kojić igrao u Japanu, u fudbalskom klubu Tokio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter