0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic i Dusan Miletic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

PARTIZAN OTVARA ABA LIGU: Evo gde će biti prenos i kolika je kvota na ‘crno-bele’!

Objavljeno: 27.09.21 u 10:30

Utakmica koju svi isčekuju!

Partizan danas otvara svoje ovogodišnje učešće u najjačem regionalnom takmičenju.. Beogradski ‘crno-beli’ biće gosti u dvorani ‘Krešimir Ćosić’ gde će ih dočekati ekipa Zadra.

Ovo će biti i povratnički debi za legendarnog Želimira Obradovića, koji je ovog leta oduševio sve odlučivši da se vrati u Partizan.

Naš beting partner Oktagonbet obelodanio je kvote za ovu utakmicu.. Apsolutni favorit jeste sprski predstavnik, najmanje izvesno je da će biti nerešeno, dok se Zadru daju zaista minimalne šanse.

KVOTE:

Pobeda Zadra – 6.05
Nerešeno – 15.00
Pobeda Partizana – 1.15

Prenos duela između Partizana i Zadra biće na prvom kanalu TV Arena Sport.

Srpski klubovi za sada imaju solidan učinak.. Slavile su ekipe Mege i Crvene zvezde, dok su poraz doživeli FMP na gostovanju Budućnosti, dok je Borac poražen u poslednjoj sekundi od Igokee.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter