0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Goleade garantuju zaradu!

Objavljeno: 27.09.21 u 10:58

Fenomenalna nedelja! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

16.00 Voždovac – Mladost

Solidna ekipa Voždovca dočekuje najlošiju ekipu u ligi do sada u sezoni – Mladost iz Lučana. Nakon 6 vezanih poraza Mladost je uspela da sakupi 4 poena, a zatim ponovo izgubila. Voždovac igra na sve ili ništa i jedini je tim uz Napredak koji još nema remi. Beograđani dobijaju ovakve utakmice redovno na svom terenu.

Predlog: 1 (1,92)

20.45 Venezia – Torino

Jasno je da pod ovim tipom više očekujemo pobedu Torina ali nema razloga da i domaćin ne postigne jedan gol. Torino prima po jedan u proseku dok Venecija taj prosek ima dvostruko veći. I jedina pobeda Venecije došla je uz GG3+.

Predlog: GG3+ (2,35)

21.00 Celta Vigo – Granada

Dve dobre ekipe koje se pate na startu sezone i prikazuju mnogo slabije igre od očekivanih sastaju se u sedmom kolu. Selta je u prošlom kolu dobija Levante i ima vetar u leđima, a Granada još nema pobedu. Na poslednjih 10 mečeva Granade tim na koji je kvota bila veća nije pobedio. Sada su oni taj tim.

Predlog: 1 (1,72)

21.00 Crystal Palace – Brighton

U poslednjih osam derbija samo jednom nije došao gol-gol i zato uopšte ne razumemo kako je kvota ovako visoka?!? Raspoloženi Vilfred Zaha sa jedne i Nil Mopaj sa Denijem Velbekom sa druge strane. Kako ovo da ne dođe?

Predlog: GG (2,00)

KUPNA KVOTA 15,52 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 0977426

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter