1
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Santa Clara UEFA ECL Europa Conference League Liga Konferencija 26.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEŠTO ŠTO DO SADA NISMO VIĐALI KOD NAS: Stanojević odgovara na pitanja navijača, evo gde i kada – iz Humske sve pojasnili!

Objavljeno: 27.09.21 u 16:44

Trener Partizana želi da čuje glas tribine…

Šef stručnog štaba Partizana Aleksadnar Stanojević odgovaraće na pitanja navijača i to ‘jedan na jedan’, pošto će svim navijačima biti omogućeno da dođu na stadion i razgovaraju sa njim. To je najavio i sam trener posle pobede nad Spartakom (5:0), a nešto ovako do sada kod nas nismo imali priliku da vidimo.

– Pozivamo te da sve svoje nedoumice, predrasude i pitanja, umesto na društvenim mrežama Twitter, Instagram, Tik Tok, Facebook i Youtube, izneseš i postaviš uživo šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću, na otvorenoj tribini u utorak 28.09.2021. godine od 14h, navodi se u zvaničnom pozivu koji je FK Partizan uputio svojim navijačima preko društvenih mreža.

Postoje samo dva uslova – osoba koja postavlja pitanje mora da bude starija od 16 godina i da na sebi ima neki komad odeće crno-bele boje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. SNS demagogija. ne pomaže ništa. Provljane je do srži i samo je pitanje dana kada će biti oteran u zaborav. Obični potrčko menadžera i ove vlasti. Inače konferencija je nameštena i uglavnom će biti kriminalci sa južne tribine. Svaki navijač to zna, mislim na normalne ljude. Bagra uvek ostaje bagra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter