FOTO: Printscreen/Twitter/@rota_football
in , ,

MALO JE REĆI DA JE ‘NADRLJAO’: Novi skandal trese Italiju, trener dobio crveni karton pa pokazao svoje boksersko umeće! (VIDEO)

Nije mogao da se iskontroliše.

Često viđamo da pojedini akteri fudbalske utakmice ne mogu da obuzdaju svoje strasti, uglavnom se zaustave kada dođu do određene granice, ali ovaj trener u tome nije uspeo pa je otišao korak dalje.

Na niželigaškim terenima u Italiji, viđena je jedna scena koja je mnoge ostavila u šoku. Naime, utakmica između Karpinjano Sesije i Oleđu Kastela prekinuta je zbog nasilničkog ponašanja jednog od trenera. Glavni arbitar meča je pokazao crveni karton strategu, koji nije mogao da se pomiri sa tim, pa je fizički nasrnuo na sudiju.

Dok su svi oko njega protestovali, on je prišao sudiji i udario ga pesnicom u glavu. Sudija je malo izgubio ravnotežu, ali je ostao na nogama. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom video snimku:

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TIHO SE ‘UŠUNJAO’ MEĐU CRNO-BELE, A SADA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Najnovije pojačanje Partizana pred Zadar – ‘Siguran sam da ćemo pokazati kvalitet’

IBRAHIMOVIĆ POTPUNO VAN SEBE: Preminuo je čuveni doktor koji je spasio Zlatanovu karijeru – Šveđanin se emotivnim rečima oprostio od njega!