0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/Twitter/@rota_football

MALO JE REĆI DA JE ‘NADRLJAO’: Novi skandal trese Italiju, trener dobio crveni karton pa pokazao svoje boksersko umeće! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.21 u 15:23

Nije mogao da se iskontroliše.

Često viđamo da pojedini akteri fudbalske utakmice ne mogu da obuzdaju svoje strasti, uglavnom se zaustave kada dođu do određene granice, ali ovaj trener u tome nije uspeo pa je otišao korak dalje.

Na niželigaškim terenima u Italiji, viđena je jedna scena koja je mnoge ostavila u šoku. Naime, utakmica između Karpinjano Sesije i Oleđu Kastela prekinuta je zbog nasilničkog ponašanja jednog od trenera. Glavni arbitar meča je pokazao crveni karton strategu, koji nije mogao da se pomiri sa tim, pa je fizički nasrnuo na sudiju.

Dok su svi oko njega protestovali, on je prišao sudiji i udario ga pesnicom u glavu. Sudija je malo izgubio ravnotežu, ali je ostao na nogama. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter