0
Evropske lige

FOTO:Twitter/ screenshot

LJUT KAO RIS: ‘Oni ne mogu da urade ono što ja tražim od njih!’

Objavljeno: 27.09.21 u 09:20

Nalaze se u ‘kanalu’ žargonski rečeno!

Za ekipu Totenhema sve je krenulo nizbrdo, nakon što ih je sa 3:0 savladala ekipa Kristal Palasa.. Nakon tog meča nisu mogli da se sastave, a juče su poraženi u londonskom derbiju od ekipe Arsenala, 3:1.

‘Naš nastup nije bio dobar. Plan igre nije bio dobar. Odluke nisu bile dobre. Dakle, ovo nije bio dobar dan za nas. Definitivno nije bilo dobro. Biću iskren, kada imate plan za utakmicu, morate da donesete dobre odluke u pogledu toga koje ćete igrače poslati na teren. Prihvatam punu odgovornost za pogrešne odluke, koje nisu odgovarale planu. Neću imenovati pojedince, ali plan igre nije bio dobar za njih.’ – rekao je trener Totenhema, Nuno Espirito Santo.

‘Postoji još jedan problem – ne mogu da kažem da igrači ne žele da rade ono što im kažem. Više je stvar u tome da ne mogu to da urade. Vrlo brzo moramo da se oporavimo i da svaku utakmicu doživljavamo zasebno. Sve možemo da okrenemo, ali nam je potrebna dobra komunikacija i vera u igrače, kao i mnogo vredniji rad na treninzima.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter