0
Evropske lige

FOTO: Instagram/iamzlatanibrahimovic

IBRAHIMOVIĆ POTPUNO VAN SEBE: Preminuo je čuveni doktor koji je spasio Zlatanovu karijeru – Šveđanin se emotivnim rečima oprostio od njega!

Objavljeno: 27.09.21 u 15:50

Zlatan Ibrahimović iza sebe ima fantastičnu karijeru, a jedan od najzaslužnijih za to je upravo Fredi Fu.

Širom sveta juče je odjeknula tužna vest, da je nakon teške borbe sa rakom preminuo jedan o najpoznatijih svetskih hirurga, Fredi Fu.

Čuveni doktor je rođen u Hong Kongu, a veći deo svog radnog veka proveo je u Americi. Postao je predsednik Američke ortopedske zajednice za sportsku medicinu 2008. godine, a tokom karijere je dobijao i brojne nagrade iz oblasti hirurgije.

Fredi je operacijom kolena pomogao i Zlatanu Ibrahimoviću, da u najtežim trenucima nastavi karijeru kada je 2017. godine na utakmici Mančester junajteda protiv Anderlehta u četvrtfinalu Ligi Evrope doživeo tešku povredu koja je izgledala da bi već iskusnog napadača mogla zauvek sa odvoji od terena.

Nakon što je saznao da je Fredi preminuo, Zlatan se oglasio na Instagramu.

– Fredi Fu mi je pružio drugu šansu u karijeri. Još uvek sam na vrhu samo zahvaljujući njemu. Dugujem mu sve. Hvala Fredi Fu. Počivaj u miru – poručio je Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter