1
Domaći fudbal

Head coach Dejan Stankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

ZVEZDA ZNATNO OSLABLJENA U NOVOM PAZARU: Stanković promešao karte, ovog igrača na krilu niko nije očekivao! (SASTAVI)

Objavljeno: 26.09.21 u 15:24

Ekipa srpskog šampiona danas od 15 časova i 55 minuta gostuje Novom Pazaru u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića će trijumfom pokušati da nastave seriju pozitivnih rezultata u domaćem šampionatu. Ove dve ekipe do sada su se sastale 15 puta, Crvena zvezda je 13 puta slavila, jednom je bilo nerešeno a jednom su i Pazarci pobedili.

U prethodnoj utakmici, Zvezda je odigrala nerešeno sa Partizanom – 1:1, a u međuvremenu su odložili gostovanje Voždovcu zbog stomačnog virusa u ekipi.

Zbog toga, Dejan Stanković danas neće moći da računa Borjana, Krstičića, Bena i Pavkova. Šef stučnog štaba crveno-belih odlučio se da na ovom meču pruži šansu Falku i Dioniju, a na između stativa naći će se Popović.

CRVENA ZVEZDA: Popović- Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić- Sanogo, Kanga- Falko, Ivanić, Katai-Dioni

Trener Novog Pazara odlučio se za sledećih 11 igrača:

NOVI PAZAR: Vujanac, Vlajković, Delimeđac, Kojčić, Islamović S, Ratković, Islamović A, Aganspahić, Pavišić, Lončar, Nikčević

Zvezda u meč ulazi kao drugoplasirani tim lige sa 20 bodova uz osam utakmica, dok je Novi Pazar pretposlednji sa samo sedam bodova iz devet mečeva.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter