0
AdmiralBet ABA Liga

Yam Madar Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

TO JE EFEKAT NAJBOLJEG EVROPSKOG TRENERA: Glavni razlog dolaska je Željko Obradović – tek kasnije sam shvatio šta je Partizan!

Objavljeno: 26.09.21 u 22:38

Oduševio je sve navijače, a sezona nije ni počela.

Pored dosta velikih imena, deluje da je dolazak Jama Madara, jednog od najtalentovanijih plejmejkera u Evropi, u nekoj meri prošao ispod radara javnosti. Izraelski košarkaš je u intervjuu za MozzartSport otkrio da je u Partizan došao da uči od Željka Obradovića, dok je tek kasnije shvatio veličinu kluba.

Neverovatan je. Glavni razlog zašto sam došao ovde je da učim od trenera Obradovića. Tek kasnije sam shvatio kakav je Partizan, kao i grad, navijači, organizacija u koju sam došao. Ali, naravno, trener je nešto drugačije. Želim da budem sunđer i učim što više od njega kako bih postao bolji igrač. Kako bih imao bolju karijeru. Cilj mi je da ekipa dobije što je više utakmica moguće, počeo je Madar.

Zeljko Obradovic i Dusan Miletic Partizan – EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Madar je istakao da mu ne smeta to što Željko Obradović viče i da u svakom trenutku pokušava da upije sve što mu govori.

Mislim, to i jeste posebno u vezi sa trenerom. Na nama je da naučimo i razumemo stvari koje želi da nam kaže. On govori prave stvari. Tako da je glavna stvar da se budemo ´prisutni´ kada Željko govori, da slušamo. Pokušavam da razumem šta želi da kaže. Jer, upravo će se to dogoditi u našem sledećem posedu i moramo da budemo spremni da odgovorimo, da budem spremni. Pomaže sve to dosta. I potrebno je to razumeti i imati samopouzdanja da se odradi svoj deo posla.

Yam Madar Partizan – EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Za sam kraj, Jam je pričao i o stvarima koje je znao o Partizanu pre dolaska u Beograd. Naravno, prva asocijacija bili su neverovatni navijači, a Izraelac otkriva da ga svi već prepoznaju na ulici.

Čuo sam priče da su navijači nešto posebno. Onog momenta kada sam stigao mnogo mi se navijača javilo na društvenim mrežama, slali su mi poruke dobrodošlice. Oseća se koliko Partizan ima navijača u ovom gradu. Gde god da krenem prepoznaju me i žele da se slikaju. Ovo je košarkaški grad, nešto posebno, zaključio je Jam Madar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter