0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ POHVALIO NAVIJAČE I POSVETIO IM POBEDU: Bili smo fenomenalni u napadu, nije lako doći u nedelju uveče na stadion! (FOTO)

Objavljeno: 26.09.21 u 22:57

Briljirali su crno-beli.

Fudbaleri Partizana su savladali Spartak iz Subotice sa 5:0 u 11. kolu Superlige Srbije. Dva gola postigao je Rikardo Gomeš, dok su se u strelce upisali Terzić, Menig i Holender. Prve utiske nakon utakmice izneo je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Odlično smo odigrali. Fenomenalno u napadu. Bili smo fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Hvala navijačima koji su nam dali pozitivnu energiju, nije lako odlučiti se da u nedelju u osam uveče dođeš na stadion, istakao je trener crno-belih.

Partizan nastavlja da dominira u domaćem prvenstvu, a naredni izazov biće im duel protiv Flore u Ligi konferencija. Utakmica se igra u četvrtak od 18.45 u Humskoj, kada će crno-beli nakon slavlja nad Anortozisom pokušati da upišu i drugi trijumf u grupnoj fazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter