0
Fudbal

Bruno Fernandes Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SNAŽAN MENTALITET PORTUGALCA: „Ponovo ću šutirati penal“!

Objavljeno: 26.09.21 u 16:33

Bruno nije igrač koji se predaje.

Triler završnica utkamice Mančester junajted-Aston Vila, bila je „deža-vu“ proteklog kola Junajteda, ali su tada oni postigli gol i odbranili penal.

Tragičar meča, čovek koji je mnogo puta doneo radost „Crvenim đavolima“ mnogo puta, juče je promašio penal koji bi njegovom timu doneo remi.

Portugalac se preko društvenih mreža izvinio svim navijačima i saigračima, i dodao da preuzima potpunu odgovornost na sebe, ali da će i dalje šutairati penale.

„Ne postoji izgovor za moj promašaj. Svoj sam najveći kritičar, ali iskoristići ovu situaciju kako bih napredovao. Biću spreman sledeći put. Ponovo sam preuzeo odgovornost, i ponovo ću je preuzeti u budućnosti bez ikakvog straha. Najvažnije mi je da pobeđujemo zajedno, uvek ću raditi sve što je u mojoj moći da pomognem timu i klubu. Hvala svima koji su mi pružili podršku posle utakmice. Emotivno sam doživeo to što ste pevali moje ime. Vratiću se jači, zbog sebe, zbog mojih saigrača i navijača koji su me uvek podržavali“- napisao je Fernandeš.

 

Posle utakmice sa tribina „Old Traforda“ moglo se čuti skandiranje navijača popularnom „El Magnifiku“ koje je glasilo:“Bruno, mi te i dalje volimo!“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter