0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 08: Head coach Aleksandar Djordjevic of Virtus Bologna looks on during the 2019/2020 EuroCup Top 16 Season match between KK Partizan and Segafredo Virtus Bologna at Stark Arena on January 8, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SAŠA ĐORĐEVIĆ DEBITOVAO POBEDOM: Prvog oktobra dočekuje Zvezdu na startu Evrolige!

Objavljeno: 26.09.21 u 23:17

Boriće se za titulu.

Košarkaši Fenerbahčea, koje od ove godine sa klupe predvodi Aleksandar Saša Đorđević, u prvom kolu turskog prvenstva su savladali Darušafaku. Rezultat je bio 76:65, a utisak je da je ovo bila dosta lakša pobeda nego što to rezultat govori.

Od samog starta meča, na terenu je postojao samo jedan tim – Fenerbahče. Većim delom susreta imali su dvocifrenu prednost, najpre zbog odličnog šuta, ali i timske igre. Najefikasniji je bio Pjer sa 15 poena, dok je Nando de Kolo postigao 14. Na drugoj strani, istakao se Kupan sa 15 koševa.

Svoj debi u Evroligi, Saša Đorđević će imati 1. oktobra, kada će Fenerbahče dočekati Crvenu zvezdu. Nakon toga, očekuje ih susret sa Petkim Sporom. Podsećamo, Đorđević je treći srpski trener za redom koji seda na klupu ovog turskog kluba. Pre njega su se u istoj ulozi našli Željko Obradović i Igor Kokoškov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter