0
Košarka

Jasmin Repesa ABA Liga, Crvena Zvezda - Buducnost, finale, druga utakmica Belgrade, Serbia on April 14. 2019. 14.4.2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

REPEŠA PODNEO OSTAVKU NAKON PRVOG KOLA U ITALIJI: U pitanju su zdravstveni problemi, pozlilo mu je nakon meča! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.21 u 23:53

Teško mu je sve ovo palo.

Košarkaši Fortituda iz Bolonje su u prvom kolu italijanske lige poraženi od Ređane rezultatom 80:81. Jasmin Repeša, iskusni hrvatski stručnjak koji predvodi Fortitudo, večeras se našao u centru pažnje. Prvo je zaradio isključenje, a potom je nažalost, u svlačionici dobio tahikardiju.

Izvinjavam se klubu i igračima zbog isključenja. Sudija Maconi zna da jedan od onih koje volim, ali nisam zaslužio da se tako postupa prema meni, što sam mu i rekao. Od prvog dana ovde se mučim kao pas da postavim stvari na svoje mesto. Nakon isključenja sam dobio tahikardiju ponovo i odlučio sam da stanem. Volim Fortitudo, on je moja prva ljubav, ali ne mogu dalje, a vrlo dobro znate da sam osoba koja ne menja odluku kada je jednom donese. Izvinjavma se na porazu za koji sam kriv. To bi bilo sve, rekao je Jasmin Repeša na konferenciji za medije.

Fortitudo je imao priliku da ovaj susret reši u svoju korist. Tragičar je ipak bio Jon Gudmundson koji je promašio dva penala za preokret, a ptom i trojku u poslednjim sekundama meča.

SVI REZULTATI:

Subota

Napoli – Milano 63:73

Nedelja

Trst – Brindizi 70:70 /84:82 posle produžetaka/

Vareze – Breša 75:72

Sasari – Pezaro 75:73

Fortitudo – Ređana 80:81

Tortona – Trevizo 77:92

Venecija – Kremona 88:71

Trento – Virtus 88:102

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter