0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN VODI NA POLUVREMENU: Rikardo nastavio golgeterski niz! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.21 u 21:09

Fudbaleri Partizana i Spartaka iz Subotice igraj meču 11. kola Linglong Superlige Srbije.

Igrači Aleksandra Stanojevića vode na poluvremenu u Humskoj protiv ekipe Spartaka iz Subotice rezultatom 2:0, a strelci su Rikardo Gomeš i Nikola Terzić. Partizan ne ispušta prvo mesto od početka sezone i  na vrhu tabele želi da nastavi novom pobedom.

Mirno je počela utakmica u Humskoj bez većih prilika, a iz prve ozbiljnije povela je ekipa Partizana. Mening je poslao pas a Rikardo se nakon toga ušetao u gol Spartaka.

Prvu ozbiljnu priliku Spartak je imao po desnoj strani nakon proigravanja Dunđerskog za Nikolu Srećkovića koji je šutirao preko gola iz izgledne situacije.

U 29. je pokušao Mening ponovo da uposli Rikarda ali ovoga puta bezuspešno. Nakon toga krenuo je Partizan ofanzivno, ali nisu uspeli da povećaju prednost nad ekipom iz Subotice. U 40. minutu se Mening našao u gol prilici, Zdjelar je povukao akciju, Gomeš je propustio loptu za Meniga koji je šutirao, ali je golman Spartaka odbranio. Posle kornera je Menig ponovo gađao sa ivice kaznenog prostora, ali ponovo nije pogodio.

Uspeli su crno beli da dupliraju prednost u samoj završnici poluvremena, a strelac je bio Nikola Terzić na asistenciju Meninga, a tim rezultatom se otišlo na pauzu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter