0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Zarada se očekuje u ligama ‘petice’!

Objavljeno: 26.09.21 u 10:59

Fenomenalna nedelja! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

15.00 Southampton – Wolves

Iako deluje da obe ekipe igraju zatvoren i defanzivan fudbal kada biste gledali brojke, statistiku i tabelu uopšte nije tako kada gledate njihove utakmice. To sve mora doći na svoje i ove ekipe će igrati utakmice sa golovima sigurno. Zašto ne bi krenuli od ovog kola?

Predlog: GG (1,82)

17.30 Arsenal – Tottenham

Ove igramo više na tradiciju i to što je u derbiju sve moguće nego na ono što smo videli do sada od ovih ekipa. Ove utakmice znale su da dođu GG3+ u tunelu još.

Predlog: GG3+ (2,35)

17.30 Freiburg – Augsburg

Frajburg je odlično počeo sezonu i jedan je od 3 neporažena tima u Bundesligi. Na ovom stadionu pobedili su i Borusiju Dortmund pa zašto ne bi mogli pobediti Augsburg. Gosti su pobedom u poslednjem kolu načini skok na tabeli ali i dalje je jasno da su jedna od najslabijih ekipa u ligi.

Predlog: 1 (1,97)

20.45 Marseille – Lens

Severnjaci se spuštaju na krajnji jug zemlje u nadi da će nastaviti sjajnu sezonu za sada. Iako su izgubili u poslednjem kolu od Strazbura na svom terenu, Lens, je i dalje u top 4. Marsej je drugoplasirani na tabeli sa utakmicom manje čak. Oni su uz lidera PSŽ jedini neporaženi tim u ligi. Očekujemo pobedu domaćina.

Predlog: 1 (1,82)

KUPNA KVOTA 15,33 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 6278301

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter