0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

OBRADOVIĆ OPREZAN PRED ZADAR: ‘Specifična utakmica!’

Objavljeno: 26.09.21 u 11:24

Sve je spremno za Žocov povratnički debi!

Partizan novu sezonu u ABA ligi otvara duelom sa Zadrom na gostujućem terenu.. Uoči tog meča, za medije je govorio šef stručnog štaba beogradskih ‘crno-belih’ – Željko Obradović.

‘Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo poslednju sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru.’ – rekao je Žoc i potom dodao.

‘I u predsezoni smo dosta puta pominjali da su to dva gostovanja koja nas očekuju na samom startu, (Zadar i Split prim. aut) Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki kvalitet trenutni i već po navici pravi zahtevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubeđen sam da žele da nas pobede.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter