0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

NESVAKIDAŠNJA SCENA U SRPSKOM FUDBALU: Kadeti Partizana se sklanjali kako bi protivnik postigao gol, pogledajte potez o kom bruji cela Srbija! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.21 u 14:34

Partizan je pobedio Kiker ubedljivim rezultatom 7:1, u okviru šestog kola Kadetske lige Srbije.

Kadeti Partizana bili su izuzetno raspoloženi na ovoj utakmici, čemu svedoči veliki broj golova. Mnogo lepih poteza je obeležilo ovaj meč, ali detalj koji će se dugo pamtiti dogodio se na početku drugog poluvremena.

Naime, napadač crno-belih Petrušić pogodio je mrežu Kraljevčana umesto da vrati loptu protivničkoj odbrani posle prekida. Kako bi pokazali da znaju šta je fer-plej, domaćini su dozvolili igraču Kikera da neometan ode u kazneni prostor Partizana i savlada Petrića.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video snimku:

Na kraju, ovaj detalj nije imao značaj za rezultat a crno-beli su stigli do najubedljivije pobede u ovoj sezoni. Partizan je trenutno na šestom mestu tabele sa 12 bodova, šest manje u odnosu na vodeći Čukarički. Kiker je na osmom mestu sa sedam bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter