0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

NAVIJAČI ASTON VILE PONIŽAVALI RONALDA: Snimak ispred ‘Old Traforda’ je postao hit na internetu, Portugalac će im ovo dorbo zapamtiti! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.21 u 13:22

Ogromna senzacija viđena je juče u Premijer ligi, pošto je Mančester junajted na svom stadionu izgubio od Aston Vile – 0:1.

Pobedonosni gol za goste postigao je Kortni Haus u 88. minuut, a Bruno Fernandeš je propustio šansu da sa bele tačke u nadoknadi vremena donese ‘crvenim đavolima’ bod.

Nakon utakmice, navijači Aston Vile dobro su se zabavljali ispred ‘Old Traforda’, pa su imitirali čuvenu proslavu Kristijana Ronalda. Sve su to zabeležili kamerom, a ovaj snimak je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BenchWarmers (@bewarmers)

Sigurno će im portugalski as ovo dobro zapamtiti, i kada Junajted bude gostovao Aston Vili Ronaldo će imati dodatni motiv da im pokaže zbog čega je jedan od najboljih igrača na svetu.

Mančester junajted je sada pao na četvrto mesto tabele sa 13 bodova, koliko imaju i Liverpul, Mančester Siti i Čelsi, s tim što Redsi imaju meč manje u odnosu na sva tri rivala. Vila je trenutno sedma sa 10 bodova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter