0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: www.bcmegabasket.net

MEGINA ‘STOTKA’ NA STARTU SEZONE: Pitanje pobednika bilo rešeno za deset minuta, Boriša pokazao klasu!

Objavljeno: 26.09.21 u 14:58

Sjajan početak sezone za Mega Basket!

Košarkaški Mege su odlično otvorili sezonu u AdmiralBet ABA ligi pošto su u okviru 1. kola ubedljivo savladali SC Derbi sa 101:68 (23:21, 28:6, 28:20, 22:21). Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su do pobede u Hali sportova Ranko Žeravica došli posle furiozne druge četvrtine u kojoj su goste iz Podgorice spustili na samo 6 poena, uz 28 postignutih.

U nastavku utakmice igrači Mege nisu spuštali tempo pa su na kraju slavili sa više nego ubedljvih 33 poena razlike, uz sjajan šut za tri poena (18 od 30) i čak 34 asistencije.

Najefikasniji u redovima Mege su bili Malkolm Kazalon sa 17 poena i Boriša Simanić sa 16. U ekipi SC Derbi su se istakli Džastin Edvards i Kajl Vinales sa po 17 poena.

Mega Basket će u narednom kolu AdmiralBet ABA lige gostovati Ciboni a utakmica je zakazana za ponedeljak 4. oktobar od 18 časova u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu.

Pre početka utakmice Sportski direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović je povodom završetka igračke karijere, uručio prigodan poklon Tim menadžeru Mege Milenku Tepiću.

FOTO: www.bcmegabasket.net
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter