1
Evropske lige

Aleksandar Katai Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DRUGA POBEDA LUDOGORECA ZAREDOM: Vratili su se na prvo mesto, Zvezdu dočekuju u sjajnom raspoloženju!

Objavljeno: 26.09.21 u 23:32

Biće to zanimljiv susret.

Fudbaleri Ludogoreca su u 9. kolu bugarskog šampionata savladali Botev Vracu sa 3:1. Ovom pobedom, Zvezdin rival u Ligi Evrope se vratio na prvom mesto u domaćem šampionatu, uz napomenu da ima čak 2 utakmice manje od Boteva iz Plovdiva.

Ludogorec je poveo rano, već u 9. minutu, a strelac je bio Tekpetej. Gosti su iskoristili nepažnju protivnik,a pa su 8 minuta kasnije i izjednačili, pogotkom Kasinija. Ovaj susret, rešen je u prvom poluvremenu, a glavni i odgovorni za to bio je Sortiru koji je postigao dva pogotka u 36. i 38. minutu.

Nema sumnje da će Ludogorec u odličnom raspoloženju dočekati srpskog šampiona Crvenu zvezdu. Utakmica drugog kola Lige Evrope igra se u četvrtak od 21 čas. Podsećamo, crveno-beli su u prvom kolu bili bolji od Brage, dok je bugarski predstavnik remizirao sa Midtjilandom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. I da Ludogorec dobije Zvezdanu sa 5:0 uz lep naslov u sutrašnjoj štamp8 nakon utakmice: Zvezda zalutala u Ludoj Šumi. Vreme je da komšinica krene stepenicama nizbrdo. Dosta bilo novokomponovanog cirkuskog fudbala u crveno belim bojcama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter