0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

CRNO-BELI SU U IZVANREDNOJ FORMI: Petarda protiv Spartaka, sada je vreme za Ligu konferencija! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.21 u 22:16

Malo je reći da su fantastični.

Fudbaleri Partizana su ubedljivo savladali Spartak iz Subotice u 11. kolu Superlige. Rezultat je bio 5:0, a izabranici Aleksandra Stanojevića pokazali su svoju pravu moć pred susret sa Florom u drugom kolu Lige konferencija. Dva pogotka postigao je Rikardo Gomeš, dok su se u strelce upisali još Menig, Terzić i Holender.

Mirno je počela utakmica u Humskoj bez većih prilika, a iz prve ozbiljnije povela je ekipa Partizana. Menig je poslao pas a Rikardo se nakon toga ušetao u gol Spartaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Uspeli su crno beli da dupliraju prednost u samoj završnici poluvremena, a strelac je bio Nikola Terzić na asistenciju Meniga, a tim rezultatom se otišlo na pauzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

I u drugom poluvremenu, crno-beli su nastavili da napadaju. Treći pogodak za ekipu Aleksandra Stanojevića postigao je Kvinsi Menig nakon dobrog pasa Natha u 61. minutu.

Četvrti pogodak na meču postigao je Rikardo Gomeš 3 minuta kasnije. Izvanredan potez mladog Jovića koji je poslao odlično dodavanje do Gomeša. Partizanov napadač je prošao pored jednog defanzivca gostiju, kao i pored golmana Dubljanića.

Konačan rezultat postavio je Filip Holender u 91. minutu. Ponovo je Jović probio po levoj strani, šutirao je, golman je odbio loptu, ali je na pravom mestu bio Holender.

Tako je ekipa Partizana upisala svoju 9. pobedu u sezoni i 28. bod. Crno-beli su do sada postigli čak 33 pogotka, dok su primili samo 3, a po oba parametra su najbolji u ligi. Prvi pratilac im je Crvena zvezda koja trenutno ima 23 boda, ali i utakmicu manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter