0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Barcelona

BARSELONA SE „OTREZNILA“: Ansu Fati se vratio u velikom stilu!

Objavljeno: 26.09.21 u 18:45

Posle dva remija došla je pobeda.

Jasno je da Barselona neće biti konkurentna ove sezone u osvajanju domaćeg šampionata, a kamoli Lige šampiona, a tome u prilog govore i rezultati kluba iz Katalonije.

Blaugrana“ uspeva da upiše pobedu posle dve nerešene utakmice, nakon kojih je svima bilo jasno da Barsa bez Mesija nije „ona“ Barsa. Kumanu je visio otkaz nad glavom, da ovu utkamicu nisu pobedili došlo bi do rastanka sa holandskim stručnjakom.

Depaj je načeo mrežu protivnika sa bele tačke u šestom minutu igre, a zatim je de Jong duplirao prednost. Na kraju, veliki talenat „La Masije„, Ansu Fati, posle dužeg vremena van terena vraća se sa golom kojim je i postavio konačan rezultat, Barselona-Levante 3:0.

Barselonu sada očekuje meč u Lisabonu sa Benfikom. Levante se nalazi u teškoj situaciji jer nemaju ni jednu pobedu ove sezone, a to bi mogli da promene već sledeće kolo protiv Majorke.

Rezultati 7, kola LaLige:

Subota

Alaves-Atletiko Madrid 1:0 (1:0)

(Laguardia 4)

Valensija-Atletik bilbao 1:1 (0:0)

(Andre 95; Martinez 69)

Sevilja-Espanjol 2:0 (1:0)

(En Nesiri 13, Mir 87)

Real Madrid-Viljareal 0:0

Nedelja

Majorka-Osasuna 2:3 (2:1)

(Rodrigez 11, Nino 45+4; Kote 9, Perez 58, Martinez 88)

Barselona-Levante 3:0 (2:0)

(Depaj 6, de Jong 14, Fati 90+1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter