0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZAGORAC POZVAO NAVIJAČE DA PODRŽE EKIPU: Kapiten crno-belih imao posebnu poruku – ‘Ne očekujte instant uspeh’

Objavljeno: 25.09.21 u 12:58

Nova sezona ABA lige startovala je juče, a košarkaši Partizana će imati čast da zatvore prvo kolo gostovanjem Zadru.

Utakmica u Hrvatskoj se igra u ponedeljak od 18 sati, a nema sumnje da će crno-beli od starta imati veliki pritisak na leđima, kako u ABA, tako i Evroligi. Tokom priprema, bilo je uspona i padova, a kapiten crno-belih Rade Zagorac je istekao da će tako biti i tokom sezone, te da se ne može očekivati besprekornost.

– Protiv Efesa u Beogradu smo imali dobru utakmicu, ali moram da naglasim da je i onaj meč protiv Fenerbahčea u Turskoj, takođe Partizan. To je ista ova ekipa, koja je u stanju da izgubi 20 razlike od Fenera, a onda i da pobedi Efes, koji je tada bio bez nekoliko igrača, ali je i dalje evropski prvak, rekao je Zagorac za ‘Žurnal’.

Kapiten Partizana je pozvao navijače da ne stavljaju dodatno ‘breme’ na leđa timu, već da ga podrže.

– Molim navijače za veliko strpljenje. Ova ekipa nije pravljena za instant uspeh. Niti će u prvom delu sezone ne znam kako igrati i dominirati. Vremenom kada obim rada kojim smo nagomilali tokom priprema i put potencijal ekipe budu ‘legli’, tada mislim da će biti prava stvar. Još jednom molim za strpljenje i veru u ovu ekipu, zaključio je Zagorac.

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter