1
Domaći fudbal

Ivica Iliev 9.11.1017. Novembar 9. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SUMA OBLAČI DRES CRVENE ZVEZDE?: Ilieva to ne brine, ubeđen je da Gvinejac odlazi daleko odavde!

Objavljeno: 25.09.21 u 17:32

Partizan je juče saopštio da je raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom, zbog konstantnog kršenja klupske discipline.

Dan posle, oglasio se i sportski direktor Partizana Iviva Iliev, koji smatra da će Suma otići daleko odavde, a ne u Crvenu zvezdu, kako pišu pojedini mediji.

Ne plašim se da će Suma otići u Crvenu zvezdu, kako se kod nas spekuliše, već sam uveren da će da ode negde daleko odavde. Na kraju smo se mirno razišli i nema mesta za razne spekulacije. Prvi sam odreagovao kada je napravio incident, a klub je u takvoj situaciji pokazao snagu i odlučnost, i naravno zajedništvo. Isto bismo postupili da je u pitanju bio bilo koji drugi igrač. Sumi sam poželeo sreću na odlasku, ali Partizan je iznad svakog pojedinca i u zvaničnom klupskom saopštenju je sve rečeno. Idemo dalje, jer nas uskoro očekuje serija utakmica na domaćoj sceni i u Evropi i nadamo se nastavku dobrih igara i rezultata – rekao je Iliev za ‘Kurir’.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 12: Seydouba Soumah of Partizan reacts during the UEFA Champions League Third Qualifying Round Leg Two match between FK Partizan and PFC Sochi at Partizan Stadium on August 12, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Podsetimo, omaleni vezista je u Humsku ulicu stigao pre četiri godine, a zaslužan za taj transfer bio je upravo Iviva Iliev, koji je Sumu doveo iz Slovana iz Bratislave, kome je za obeštećenje plaćeno 1,65 miliona evra.

Suma će sada postati slobodan igrač, ali moraće da čeka januar da bi našao novi klub, dok će Partizan raskidom rešiti „kratak spoj“ na relaciji trener-igrač i pritom će uštedeti oko 700.000 evra koliko bi, otprilike, Gvinejac zaradio do kraja ugovora.

0
0

1 Komentara

  1. Koji ce on Zvezdi… Hahahaha…
    Ne moze mali partizan ,a da ne spomene Zvezdu… Bez nje bi bio samo osrednji klub…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter