0
Evropske lige

FOTO: Instagram/acmilan/screenshot

OVAJ DAN ĆE ZAUVEK PAMTITI: Maldinijev naslednik zatresao mrežu na debiju za Milan, ponosni otac sve to gledao sa tribina! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.21 u 17:06

Postigao je prvenac u dresu Milana.

Porodica Maldini nikada neće zaboraviti ovaj dan, pošto je Danijel, sin legendarnog Paola, na debiju za Milan uspeo da postigne pogodak.

Naslednik nekadašnjeg kapitena ‘roso-nera’ uspeo je ovim golom da obraduje svoju porodicu, i opravda sva očekivanja. Na gostovanju Speciji, mladi ofanzivac je u 48. minutu zatresao protivničku mrežu sjajnim udarcem glavom, nakon centaršuta sa desne strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kian b (@rossoneri_iran_)

Njegov otac, koji je inače funkcioner italijanskog giganta, posmatrao je ovu utakmicu sa tribina, a svoj ponos nije uspeo da sakrije. Daniječ igra na poziciji ofanzivnog veziste, a odlično se snalazi i na oba krila.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je dao gol tačno 4.500 dana nakon što je njegov otac poslednji put bio starter u dresu jedinog kluba za koji je igrao.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter