2
Fudbal

FOTO: RTS

NIŠTA OD „ORLOVA“ NA RTS-u: Junajted medija odbila zahtev za otkup prenosa utakmica! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.21 u 08:20

Junajted medija odbila zahtev RTS-a za otkup prava na kvalifikacije za Svetsko prventstvo u Kataru 2022. godine.

Radio televizija Srbije uputila je zahtev za pravo otkupa kako bi mogla da prenosi mečeva reprezentacije koje veliki broj navijača u Srbiji nije u mogućnosti da gleda jer kanali koji su u vlasništvu Junajted medije ne raspolažu nacionalnom frekvencijom.

FOTO: RTS

Zahtev je poslat 6. septembra 2021. ali je vraćen sa naznakom da je dostava pokušana, ali je odbijen prijem dopisa. RTS u svom saopštenju navodi da su i ranije slali dopise Junajted mediji za ustupanje prava za utakmice četvrtfinala, polufina i finala Evropskog prvenstva u fudbalu kao i za košarkaške utakmice Crvene zvezde u Evroligi i Partizana u Evrokupu, ali kako novode, nisu dobili ni jedan pisani odgovor. Jedino je dobijen usmeni odgovor da oni za RTS nemaju nikakvu ponudu.

FOTO: RTS

Oni u saopštenju navode još da će i dalje pokušavati da se izbore da svi gledaoci imaju pristup mečevima reprezentacije Srbije u kvalfikacijama.

FOTO: RTS

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter