0
Evropske lige

Fudbalski Savez Srbije-Zlatna Lopta 2015-Izbor za najboljeg Igraca i trenera godine Veljko Paunovic trener godine Stara Pazova, 21.12.2015 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAKON UŽASNOG STARTA SEZONE, KONAČNO SU UŠLI U ODLIČNU FORMU: Nova pobeda za Paunovićev Reding, treća u nizu!

Objavljeno: 25.09.21 u 16:21

Ekipa Redinga zabeležila je još jednu pobedu.

Izabranici Veljka Paunovića nastavili su sa pobedama u Čempionšipu, pošto su u danas savladali Midlsbro sa 1:0, u utakmici devetog kola. Reding je tako stigao do treće uzastopne, a ukupno četvrte pobede od početka nove sezone.

Današnju utakmicu ‘rešio’ je Hrvat Alen Halilović koji je jedini i pobedonosni pogodak postigao u 55. minutu, nakon sjajne saradnje sa Sviftom. Paunović je danas pružio šansu i mladom srpskom reprezentativcu Dejanu Teteku, koji je odigrao gotovo čitav meč, pošto je teren napustio u nadoknadi vremena.

Sa druge strane, Kruks je u 86. minutu dobio crveni karton, u nadoknadi vremena se igralo čak 10 minuta, ali je Reding uspeo da zadrži minimalnu prednost i dođe do nova tri boda.

Ekipa Veljka Paunovića trenutno zauzima osmo mesto na tabeli i ukoliko ovako nastavi definitivno će biti konkurent za plasman u Premijer ligu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter