0
Evropske lige

FOTO: BUNDESLIGA

BUNDESLIGA: Lajpcig goleadom prekinuo crnu seriju, Kostić asistirao za ‘remi’ Ajntrahta! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.21 u 18:10

Odigrano je pet mečeva šestog kola Bundeslige.

RB Lajpcig je bio ubedljivo najraspoloženiji, pošto je u mreži Herte iz Berlina završilo čak šest lopti. Vodeći gol za domaće postigao je Nkunku u 16. minutu, da bi prednost duplirao isti igrač samo sedam minuta kasnije. Nakon prvih 45 minuta igre, rezultat je bio 3:0, pošto je i Mukijele bio raspoložen.

U drugom delu igre, viđena su još tri gola domaćih igrača. Sa bele tačke bio je siguran Forsberg u 60. minutu, a Nkunku je deset minuta kasnije ponovo zatresao protivničku mrežu. Tačku na ovu utakmicu postavio je Hajdara u 77. minutu meča.

U Frankfurtu nije bilo pobednika, pošto su Ajntraht i Keln odigrali nerešeno – 1:1. ‘Jarčevi’ su stigli do vođstva u 14. minutu golom Škirija, a prilikom izjednačenja sjajno je asistirao srpski reprezentativac Filip Kostić. U poslednjem minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu, Kostić je probio po levoj strani, da bi uputio sjajan centaršut u srce šesnaesterca, gde se nalazio Bore, i odličnim udarcem matirao protivničkog golmana.

Na svom terenu, Leverkuzen je minimalnim rezultatom pobedio Majnc, a pobedonosni gol postigao je Virc u 62. minutu, nakon fantastične asistencije Frimponga. Istim rezultatom Union Berlin je savladao Arminiju, a uspešan na domaćem terenu bio je i Hofenhajm koji je savladao ekipu Volfsburga sa 3:1.

Bundesliga, šesto kolo

Subota:

Leverkuzen – Majnc 1:0
Ajntraht – Keln 1:1
Hofenhajm – Volfsburg 3:1
RB Lajpcig – Herta 6:0
Union Berlin – Arminija 1:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter