1
Domaći fudbal

Seydouba Soumah (Sejdubu Suma) (R) Ivica Ilijev (L) and Milos Vazura (C) promocija novog pojacanja FK Partizan na stadionu JNA 11.7.2017. Beograd, Srbija 20. Jul 2017. (credit image & photo: Srdjan Stevanovic / STARSPORT)

A SAD ADIO: Suma stigao u Teleoptik da se pozdravi sa saigračima, evo šta su mu oni poklonili! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.21 u 18:36

Navijači crno-belih ovo proživljavaju vrlo emotivno.

FK Partizan igra sjajno od početka nove sezone, u Superligi zauzima prvo mesto, a zabeležio je i pobedu u prvoj utakmici grupne faze Lige konferencija. Ipak, mnogi navijači crno-belih juče i danas tuguju, jer Sejduba Suma više nije igrač ‘parnog valjka’.

O njemu se i pre nego što je zvanično postao igrač Partizana, mnogo pričalo među navijačima, a svoje vreme u Humskoj ulici proveo je na vrlo turbulentan način.

Bilo kako bilo, to je sada već prošlost, a omaleni Gvinejac je od danas u potrazi za novom sredinom. Na TikToku pojavio se snimak kako se Suma oprašta od dojučerašnjih saigrača.

Naime, oni su mu poklonili dres na kome se nalazi potpis od svagog fudbalera. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom video snimku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Još jedan od dokaza, da je šamrokačić jedna iskompleksirana i nadasve antipatična osoba. Igrači su dokazali ko je u pravu , u ovoj lakrdiji kluba koji za sebe tvrdi da je „institucija“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter