FOTO; PRINTSCREEN
in

VRAĆA SE DŽON DŽONS: „Nikada nisam bio u ovako dobroj formi“!

Džon Džons, jedan od najboljih MMA boraca svih vremena se vraća u oktagon.

Mnogi kažu da je Džon Džons verovatno i najbolji ikada u MMA, a UFC sigurno i sve to je postigao u poluteškoj kategoriji.

Poslednja borba „Bounsa“ Džonsa je bila 8. februara 2020. godine kada je porazio Dominika Rejesa posle pet rundi i od tada se svađao sa Dejnom Vajtom i spremao za tešku kategoriju.

„Trenutno imam 115 kilograma, a cilj je da dođem do 122 kilograma. Pravo da vam kažem osećam se odlično i cilj mi je da budem tehnički najpotkovaniji, najspremniji i najsnažniji teškaš na svetu. To želim. Trenutno sam strpljiv i treba mi još nekoliko meseci da završim posao i ako vam se sviđa kako sada izgledam, sačekajte da se proces završi i da uđem u oktagon ponovo. Planiram da uradim mnogo toga, jer mislim da ću se već sredinom 2022. godine ponovo boriti“, rekao je Džon Džons.

Kaže da po prvi put u karijeri trenira konstantno.

„Ranije sam počinjao sa treninzima negde 10 nedelja pred borbu i trudio se da skinem salo i kardio dovedem na najviši mogući nivo. Sada, po prvi put u karijeri zapravo treniram konstantno. Po prvi put je moj kardio na vrhunskom nivou i kada dođem u kamp biću još bolji i još spremniji, mislim da nikada nisam bio u ovako dobroj formi. Bolje spavam, bolje jedem i manje pijem alkohol“.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

IZAŠLA LISTA NAJBOLJIH IGRAČA U NBA: Jokić nije ni u Top 5!

BEN DOBIO SRPSKO DRŽAVLJANSTVO: Zvezda rešila veliki problem pred nastavak sezone! (FOTO)