0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Borac v Partizan Leandre Tawamba celebrates after scoring a goal Cacak, 29.10.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TRESE MREŽE KAO OD ŠALE: Nezaustavljivi Tavamba prvi strelac lige, u leđa mu gleda bivši napadač Mančester junajteda

Objavljeno: 24.09.21 u 11:53

Nekadašnji napadač Partizana, Leandre Tavamba, pruža sjajne igre u Saudijskoj Arabiji, iako je njegova ekipa zakucana za dno tabele.

Ipak, loši rezultati njegovog Al Tavona nikako ne mogu ići na dušu gorostasnom Kamruncu koji radi ono što je do njega da pomogne ekipi, postiže golove i to u serijama.

Tavamba je na pet utakmica ove sezone postigao šest pogodaka, od ukupno devet koliko je upisao njegov tim, što ga čini liderom liste strelaca šampionata, ispred bivšeg igrača Mančester junajteda Odiona Igala koji je postigao gol manje.

Tako je Tavamba najavio, barem na ličnom planu, još uspešniju sezonu od prošle u kojoj se upisao u strelce 13 puta i u kojoj je predvodio svoj tim do visokog četvrtog mesta na tabeli.

Ove sezone Al Tavon ima svega dva boda posle pet kola, pa ako misle da izbegnu grčevitu borbu za opstanak neko će još morati što pre da se priključi Tavambi, koji trenutno praktično sam vuče ekipu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter