0
Košarka

Kosarka Dejan Milojevic interview Beograd, 28.10.2017 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STIV KER IMA SAMO REČI HVALE ZA SRPSKOG STRUČNJAKA: ‘Dejan je divna duša! Poseduje brojne trenerske i ljudske kvalitete’

Objavljeno: 24.09.21 u 20:34

Nekadašnji trener Mege je odlučio da karijeru nastavi u NBA ligi.

Prethodnu sezonu je završio na klupi Budućnosti iz Podgorice, a onda se uputio ka San Francisku. Dejan Milojević se nedavno priključio stručnom štabu Golden Stejta i imaće značajnu ulogu u timu Stiva Kera. Očekuje se da će bivši trener Mege prvenstveno biti zadužen za rad sa centrima, a pogotovo sa Džejmsom Vajsmenom.

Dejan je divna duša, srećan čovek koji voli košarku. Voli svoj posao, kao i to što je deo stručnog štaba. Ima sjajan smisao za humor, mnogo voli da se smeje, ima brojne trenerske i ljudske kvalitete. Takođe i veliko iskustvo u radu sa centrima, što nam je jako bitno – rekao je Ker.

Osim Milojevića, stručni štab Voriorsa pojačali su  Keni Etkinson i Džam Mahlalela.

-Posle sedam godina rada osetio sam da su promene neophodne, da nam je potrebna nova krv, energija, nove ideje. Zbog toga je ovo bio pravi momenat za promene, sa novim stručnim štabom dobili smo novu dinamiku koju možda ranije nismo ni imali. Ne znači da je bolje, ali je svakako drugačije, a bilo nam je potrebno tako nešto – zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter