0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PRESEK STANJA U ZVEZDI PRED LUDOGOREC: Trojica se oporavljaju, ali situacija i dalje daleko od dobre

Objavljeno: 24.09.21 u 11:20

Fudbalski klub Crvena Zvezda suočen je sa velikim problemima kada je kadrovska situacija u pitanju.

Zbog stomačnog virusa, kojim je zaražen dobar deo ekipe, crveno-beli su odložili prvenstveni meč sa Voždovcem, a trenutna situacija u timu je ipak nešto bolja nego što je to bio slučaj pre par dana.

Poslednji presek stanja govori da se Aleksandar Dragović i Miloš Degenek osećaju nešto bolje i da bi gotovo sigurno trebali da se nađu među putnicima za Razgrad. Pored štoperskog tandema, put Bugarske će i Loik Dioni, koji će izvesno biti prvi izbor Dejana Stanković na meču drugog kola Lige Evrope.

Najteža je situacija kod Milana Borjana, koji je najgore prošao, pa je izvesno da će protiv Ludogoreca mrežu Zvezde čuvati Zoran Popović, a pod velim znakom pitanja je i Nenad Krstičić, koji je pored stomačnog virusa osećao i jaku glavobolju. Izvesno je da iskusnog veziste neće biti u timu protiv Novog Pazara, a konačna odluka o putu u Bugarsku doneće se početkom seledeće nedelje.

Kada se tu dodaju od ranije su povređeni Milan Pavkov i Rišairo Živković, jasno je da će Dejan Stanković imati dosta muke da sastavi ekipu za meč Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter