0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Mornar/MediaPro

PAVIĆEVIĆ NAKON PORAZA: ‘Dva meča se već ponavlja ista stvar!’

Objavljeno: 24.09.21 u 21:22

Iznenađenje na samom startu ABA lige!

Ekipa Cibone savladala je Mornar i to u Baru, rezultatom 77:87.. Nakon meča za medije je govorio Mihailo Pavićević, šef stručnog štaba Mornara iz Bara.

‘Čestitam Ciboni na zasluženoj pobedi. Naš rival je igrao sa mnogo više energije, žara i čvrstine. Meč smo izgubili u prvom poluvremenu, kada nije bilo agresivnosti, nije bilo kreativnosti i odlučnosti u napadu. Nismo odigrali, onako kako treniramo. Ovo je već drugi meč u kojem nam se ponavlja ista stvar. Razigrali smo Cibonu, razigrali smo Kalev, a onda je jako teško stići do pobede. U nastavku smo uspeli da zapretimo, imali smo prilika da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, nismo ih iskoristili, a Cibona je to znala i umela da kazni.’ – rekao je Pavićević i potom dodao.

‘Ovo je nova ekipa. Na treninzima sve izgleda super, ali kada dođe utakmica, ponavljaju se iste stvari, iste greške, kako u odbrani, tako i u napadu. Ostaje nam da napravimo analizu, ispravimo greške i nastavimo dalje.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter