0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Sastavili smo najbolju kombinaciju za vas!

Objavljeno: 24.09.21 u 11:00

Petak je dan za novu listu i novi tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličnu kvotu.

20.30 Greuther Furth – Bayern Munich

Bajern je upravo razbio Bohum sa 7-0, a ovo bi mogla biti slična utakmica. Ipak, nemaju i prednost domaćeg terena pa ne očekujemo da preteraju preko 5 golova. Pobeda se ne dovodi u pitanje.

Predlog: 2-2&3-5 (2,60)

20.45 Coventry – Peterborough

Najprijatnije iznenađenje sezone, Koventri, sedi komforno na plej of mestima i ovakav start nisu imali od 1992/93 sezone. Piterboro je opravdao svoju ulogu kandidata za ispadanje ali oduzimanje ponea Derbiju i potencijalno Redingu mogli bi im dati vetar u leđa i više šanse za opstanak. Ipak, u ovoj utakmici mi im ne dajemo šanse.

Predlog: 1 (1,71)

20.45 West Bromwich – QPR

Jedan od dva još uvek neporažena tima dočekuje KPR. Vest Bromvič je opravdao ulogu favorita u ovoj ligi i samo su usporili sa tri vezana remija ali i dalje su prejaki. KPR je odličan start sezone pokvario sa dva vezana poraza. Ide i treći ako nas pitate.

Predlog: 1 (1,67)

21.00 Pau FC – Dunkerque

Dankirk je pomalo zalutao u ovaj rang što se vidi po tabeli i svakoj narednoj utakmici. Domaćin je u potpuno drugo elementu jer juri plej-of i nizu su od 5 utakmica bez poraza. Čist kec.

Predlog: 1 (1,85)

UKUPNA KVOTA: 13,74 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 8295141

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter