0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

NIŠTA OD ZVEZDE I PARTIZANA: Američki centar se odlučio za NBA ligu, večiti i dalje traže igrača!

Objavljeno: 24.09.21 u 09:52

Bio je jedan od mogućih rešenja.

Američki košarkaš koji igra na poziciji centra Tarik Blek, potpisao je ugovor sa Denver Nagetsima i naredne sezone će nastupati u NBA ligi. On je proteklu godinu proveo u Zenitu, ekipi koja je bila jedno od najvećih iznenađenja Evrolige. Beležio je prosečno 5.2 poena i 3.5 skokova, a na kraju sezone, ugovor sa ruskim klubom mu je istekao.

I Crvena zvezda i Partizan, ovog leta nisu uspeli da dovedu kvalitetnog centra, a Blek je upravo bio jedno od mogućih rešenja. Naravno, zvanično se nikakvi razgovori nisu vodili, ali je sigurno da je Amerikanac na vrhu te, ne tako velike liste, kvalitetnih centara koji nisu imali angažman.

Crveno-beli su potpisali ugovor sa Majkom Cirbesom do kraja kalendarske godine, koji će zajedno sa Ognjenom Kuzmićem deliti minute na poziciji 5, a sigurno je da se aktivno traži bolja opcija. Sa druge strane, Partizan već neko vreme najavljuje dolazak centra koji im je neophodan, jer je jedini na toj poziciji u ekipi mladi Balša Koprivica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter