FOTO: OSS
in ,

NAGRAĐEN JE ZA SVE USPEHE: Terzić je najbolji u Evropi!

Veliko priznanje!

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, proglašen je za najboljeg trenera u Evropi u 2021. na Gala svečanosti CEV u Ljubljanskom dvorcu, u Ljubljani. Terzić je ove godine sa seniorkama Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Srbija je jedina zemlja iz Evrope, koja je na oba ovogodišnja takmičenja osvojila medalje.

Head coach Zoran Terzic Srbija – Madjarska zene odbojka CEV EuroVolley 2021, EP za odbojkasice, Evropsko prvenstvo u odbojci 29.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Na Gala svečanosti, Paola Egonu iz Italije i Ervin Ngpaet iz Francuske su proglašeni za najbolje igrače Evrope u 2021, Zoran Terzić i Loran Tili su najbolji treneri Evrope u 2021, Joana Hajdrih i Anuk VeržDepre iz Švajcarske su “kraljice plaže”, a Anders Mol i Kristijan Sorum, “kraljevi plaže 2021.”, Kore Mol je najbolji trener u beach – volley u 2021, Tanasis Belgiratis iz Grčke je dobitnik nagrade CEV za životno delo, a za najbolje takmičenje CEV u 2021. proglašena su oba prvenstva Evrope, odnosno svih 8 organizatora EP 2021: Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Poljska, Češka, Estonija i Finska.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SRBIJA ‘KAPITULIRALA’: Portugalcima pobeda posle produžetka!

RADONJIĆ ZADOVOLJAN: ‘Radujemo se povratku nekih igrača!’