0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

LAZAREVIĆ ISKREN: ‘Nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca!’

Objavljeno: 24.09.21 u 23:46

Dugo je čekao na ovo!

Već nekoliko godina je Stefan Lazarević blizu mesta u prvom timu Crvene zvezde.. Često bi prolazio pripreme, ali kako bi počela sezona, on svoje mesto pronašao ipak u FMP-u. Sada nije tako, trener Radonjić računa na njega, a on se oseća odlično.

‘Bitno je da smo ubedljivom pobedom započeli sezonu, ali je još važnije da smo svi zdravi završili utakmicu jer smo u poslednje vreme imali problema sa povredama. Poručio bih trenutno povređenim saigračima da im želim brz oporavak. Zahvalio bih se i navijačima na podršci. Iskreno, nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca, naročito posle prethodne sezone u kojoj uglavnom nismo mogli da račinamo na prisustvo publike.’ – rekao je Lazarević i potom dodao.

‘Smatram da je moj zadatak ove sezone da ubedim saigrače da steknu sigurnost u mene i da doprinesem na terenu i drago mi je što imam podršku saigrača i stručnog štaba. Pomalo i neočekivano sam danas postigao neke poene u seriji. Imao sam sreće da su lopte ušle, ali postoje stvari i koima nisam zadovoljan. Sada je drugačije nego kada sam prvi put bio u Zvezdi sa 21 godinom – neke stvari su se izdešavale u karijeri i sada crpim samopouzdanje iz vrednog rada. Što se tiče meča sa Fenerbahčeom, moramo dobro da treniramo i da se pripremimo. Najbitnije je da nam se vrate povređeni saigrači.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter