FOTO: KK Crvena zvezda
in ,

LAZAREVIĆ ISKREN: ‘Nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca!’

Dugo je čekao na ovo!

Već nekoliko godina je Stefan Lazarević blizu mesta u prvom timu Crvene zvezde.. Često bi prolazio pripreme, ali kako bi počela sezona, on svoje mesto pronašao ipak u FMP-u. Sada nije tako, trener Radonjić računa na njega, a on se oseća odlično.

‘Bitno je da smo ubedljivom pobedom započeli sezonu, ali je još važnije da smo svi zdravi završili utakmicu jer smo u poslednje vreme imali problema sa povredama. Poručio bih trenutno povređenim saigračima da im želim brz oporavak. Zahvalio bih se i navijačima na podršci. Iskreno, nisam navikao na ovako veliki broj gledalaca, naročito posle prethodne sezone u kojoj uglavnom nismo mogli da račinamo na prisustvo publike.’ – rekao je Lazarević i potom dodao.

‘Smatram da je moj zadatak ove sezone da ubedim saigrače da steknu sigurnost u mene i da doprinesem na terenu i drago mi je što imam podršku saigrača i stručnog štaba. Pomalo i neočekivano sam danas postigao neke poene u seriji. Imao sam sreće da su lopte ušle, ali postoje stvari i koima nisam zadovoljan. Sada je drugačije nego kada sam prvi put bio u Zvezdi sa 21 godinom – neke stvari su se izdešavale u karijeri i sada crpim samopouzdanje iz vrednog rada. Što se tiče meča sa Fenerbahčeom, moramo dobro da treniramo i da se pripremimo. Najbitnije je da nam se vrate povređeni saigrači.’

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NEĆE SE PREDATI: ‘Pokušaćemo da sklopimo tim koji može da im se suprotstavi!’

NIŠTA OD „ORLOVA“ NA RTS-u: Junajted medija odbila zahtev za otkup prenosa utakmica! (FOTO)