0
Košarka

FOTO: Instagram/kkcrnokosa

KLUB KOJI JE BIO PRI VRHU KLS-A SE GASI: Teški dani za Crnokosu, potrebna im je pomoć!

Objavljeno: 24.09.21 u 11:14

Sećamo se kako su nekad igrali.

Košarkaški klub Crnokosa iz Kosjerića, na pragu je gašenja, saopštio je predsednik Bogdan Joksimović. Ekipa koja je sezonu 2013/14 završila na drugom mestu u KLS, odmah posle FMP-a, nalazi se u finansijskij problemima, pa je nastup i u 3. rangu takmičenja neizvestan.

Sati me dele od gašenja seniorskog tima Crnokose, jednog od najpoznatijh košarkaških klubova bar po tom specifičnom imenu koje nosi. Guram ga već par godina sopstvenim sredstvima, da se nisam pojavio ne bi verovatno postojao ni ovih par godina. Cene materijala skočile, posaopod velikim znakom pitanja, a ja ne mogu da prevazidjem tu barijeru “inata” da izdržim. Kosjerić umro, ne možemo petorku da iskupimo, a sa strane bez hrane i stana plus neka kinta nema ko da dođe, počeo je Joksimović svoje obraćanje na Tviteru.

Predsednik Crnokose navodi i da je u klub došao Mladen Šekularac, koji se sada bavi radom sa mlađim selekcijama. Joksimović je podsetio i koja su sve imena prošla kroz halu u Kosjeriću.

Doveo sam Mladena Šekularca da vodi selekcije, alternativa nam je u deci. Te selekcije su zanemarene, po par dečaka i roditelji koji u Šekiju vide priliku da klinci nešto nauče. On uživa u tome, ali mene jede situacija u kojoj se nalazimo. Kroz tu halu prošli su je*eno svi.Od Perija, Žuće Mitića, Pekovića, Novice Veličkovića, Atlasa, FMP-a, Zdravlja, Mege do Nikole Jokića u jednom trenutku (doduše protiv njega smo igrali u drugoj hali), podsetio je Joksimović i dodao:

Vasilije MIcic Belgrade, Serbia, 7.2.2014. Mega Vizura – Crnokosa Kup Radivoja Koraca KRK (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

I sad, ako presečem i kažem – koji ti je bre k čoveče, ti nemaš luksuz 500 dinara da daješ u situaciji u kojoj se nalaziš, sve će to da ostane samo jebeno sećanje. I gde god se pomerim ostalo je sećanje…. Šta će nekada u budućnosti da ostane kao sećanje tom mladjem pioniru kluba, ako sutra ugasimo prvi tim? Ništa. To nije kraj jedne scene. To je kraj jednog filma, zaključio je predsednik Crnokose.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter