0
Fudbal

FOTO: Unsplash/lars-bo-nielsen - Ilustracija

KAKO SU IMIGRANTI NASAMARILI ITALIJANSKI KLUB ZA 800.000 EVRA: Uspeli su da izvedu neverovatnu prevaru!

Objavljeno: 24.09.21 u 10:16

Veliki deo novca su potrošili.

Prava holivudska priča dogodila se jednom italijanskom klubu, kome za sada ne znamo ime. Nekoliko imigranata iz Afrike, koji žive u Sankt Peterburgu, uspeli su da oštete Italijane za čak 800.000 evra.

Njih četvorica su preko svojih izvora saznali da taj italijanski klub želi da dovede jednog fudbalera iz Danske. Na pamet im je pala jedna neverovatna ideja, koja se na zaprepašćenje svih uspešno i izvela.

Afrikanci su napravili lažni pasoš pomenutog fudbalera i da na osnovu tog dokumenta otvore račun u jednoj ruskoj banci. Potom su falsifikovali kompletnu papirologiju sa sve simbolima danskog kluba, pa su podatke za uplatu poslali Italijanima kada su čuli da su pregovori između dve strane pri kraju.

Klub je naseo na ovu prevaru, uplatio je 800.000 evra, pa je morala da reaguje ruska policija. Oni su uspeli da pronađu imigrante i da ih uhapse, ali je veliki deo novca već bio potrošen. U njihovom stanu pronađeni su i alati za lažiranje pasoša, kreditnih kartica, kao i ličnih karata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter