1
AdmiralBet ABA Liga

Vladimir Jovanovic Roko Prkacin ABA liga, Crvena Zvezda - Cibona 16.3.2021. Mart 16. 2021. foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

JOVANOVIĆ PREZADOVOLJAN: ‘Izuzetno bitna pobeda!’

Objavljeno: 24.09.21 u 20:55

Mogli bi da budu iznenađenje sezone! 

Cibona je u novu sezonu ušla vidno motivisana, sa jasnim ciljem da se nakon višegodišnjeg ‘lutanja’ konačno vrati na staze stare slave.. U prvom kolu ABA lige savladali su ekipu Mornara i to na gostujućem terenu!

Čestitam igračima na izuzetno bitnoj i važnoj pobedi. Svaki start je težak i zahtevan. Za rivala smo imali kvalitetnu ekipu Mornara, ali smo ispoštovali dogovor, igrali dobro u odbrani, brzo i odlučno u napadu. Prvo poluvreme je bilo veoma dobro. Imali smo oscilacija u nastavku, ali to je i logično jer imamo mladu ekipu. Na kraju, momci su pokazali da su kadri da ostvare cilj. Nisu se uplašili, nisu klonuli duhom kada je Mornar stigao jako blizu. Zasluženo smo pobedili. Mornaru želim sve najbolje u nastavku sezone – rekao je trener Cibone, Vladimir Jovanović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter