0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Crvena Zvezda v Paris Saint-Germain Kylian Mbappe Beograd, 11.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JEFTIN TRIK, ZA TAKO SKUPOG IGRAČA: Nesportski potez Mbapea razbesneo ljubitelje fudbala (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.21 u 10:37

Francuski fudbaler navukao je bes na sebe, nakon jednog poteza koji ne priliči igračima svetske klase.

Ekipa PSŽ-a slavila je protiv Meca rezultatom 2:1, pogotkom Hakimija u petom minutu nadoknade, ali jedan detalj sa utakmice privukao je pažnju ljubitelja fudbala možda i više od pobede Parižana.

Naime, Kilijan Mbape je u 83. minutu uradio nešto što mu nikako ne može služiti na čast, pošto je na „kvarno“ pokušao da postigne pogodak i donese vođstvo svom timu, koji se u tim momentima prilično mučio da dođe do gola vrednog tri boda.

Mbape je u jednoj situcaiji, gde je po fer-pleju trebao da vrati loptu protivničkom timu, čiji su igrači i očekivali da će to uraditi, ipak odlučio da uputi udarac ka golu protivnika. Međutim, oprezni golman protivničke ekipe je osujetio njegovu nameru i sjajnom reakcijom sačuvao gol svog tima.

Nakon ovog poteza mladog francuza uslledila je „lavina“ negodovanja ka njemu, na šta se on samo napravio „nevešt“, a sigurno da ovakvi „trikovi“ ne priliče igraču njegovog talenta i renomea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter