0
Fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 FC Liverpool Dolazak manager Jurgen Klopp Beograd, 05.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER LIVERPULA OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE: „Milner i Klop su se zamalo potukli“!

Objavljeno: 24.09.21 u 17:52

Menadžer Liverpula Jirgen Klop zamalo se potukao na treningu sa Džejmsom Milnerom, tvrdi bivši igrač „redsa“ Ragnar Klavan.

Incident se dogodio u januaru 2017. godine, nakon remija Liverpula sa Sanderlendom, posle koga je Klop bio pod velikim pritiskom javnosti zbog loših rezultata.

Nervoza je eskalirala na jednom od treninga tima.

„Najveći pritisak je bio oko Božića i početkom januara. Jednom prilikom, ne sećam se tačno protiv koga smo igrali, ali mislim da je u pitanju bila gostujuća utakmica sa Sanderlendom, Klop i Milner su se skoro potukli. Milner je u poslednjem trenutku ustuknuo“, prisetio se Klavan.

„Klopu se u očima videlo da je spreman da ide do kraja samo da bi dokazao da je istina ono što tvrdi. I za njega je to bilo stresno vreme, bio je pod pritiskom. Meni je to bila prva, a Klopu druga godina u klubu. Šta uraditi? Na glasu si kao dobar trener, trener koji sve igrače pretvara u zvezde. Osećao je pritisak. Ne bi ni trebalo da bude lako, ali ako ne pobjeđuješ ekipe kao što je Sanderlend, onda možeš da zaboraviš rezultate kojima si se nadao“,
 objasnio je Estonac pritisak sa kojim se Klop nosio.

Klavan se u međuvremenu vratio u domovinu u lokalni Linameskond, a Klop, koga je opisao kao genijalca, doneo je Liverpulu titule Lige šampiona i Premijer lige, na koju su „crveni“ čekali punih 30 godina.

Što se tiče Milnera, on je zamenik kapitena i jedan od oslonaca Klopa kad je u pitanju iskustvo i stabilnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter