0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BARSA PONOVO RAZOČARALA: Kadiz izborio remi!

Objavljeno: 24.09.21 u 00:02

Loši rezultati za ekipu Ronalda Kumana!

Fudbaleri Kadiza su ugostili Barselonu u okviru šestog kola LaLige. Na tribinama stadiona u Kadizu, podršku domaćoj ekipi je pružilo oko 12 hiljada navijača. Utakmica je završena najmanje popularnim rezultatom (0:0).

Ekipa sa stadiona ‘Kamp Nou‘ je kontrolisala posed lopte tokom cele utakmice. Barselona je bila kvalitetniji rival i dominirala je u polju, ali domaćin se organizovano branio.

Igrao se 65. minutu kada je Frenki De Jong dobio drugi žuti karton. Ekipa Ronalda Kumana je do kraja meča morala da se bori sa igračem manje na terenu. Holanđanin je dve javne opomene ‘zaradio’ u vrlo kratkom vremenskom periodu, za svega četiri minuta.

Kadiz je pokušavao na iskoristi brojčanu prednost, ali nisu uspeli u tome. Domaćin u prvih 45 minuta nije uputio udarac ka golu protivnika, dok je u nastavku to uradio u čak 13 navrata.

Ovo je drugi uzastopni remi za Barselonu, koja se trenutno nalazi na 7. poziciji sa devet osvojenih bodova. Kadiz je u dosadašnjem delu takmičenja odigrao meč više u odnosu na Katalonce i osvojio je šest bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter