0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ŽUTI KARTON ZBOG DRIBLINGA U LIGI 1: Nejmar pobesneo: „Ovo je kraj Žoge bonito“!

Objavljeno: 23.09.21 u 19:22

U utakmici Olimpika iz Liona i Troa (3:1) videli smo sjajan dribling Lukasa Pakete, ali koji je „kažnjen“ žutim kartonom

Glavni sudija meča bila je dama Stefani Frapar i u momentu kada je Paketa pokušao da izvede popularni „rainbow flick“, da prebaci loptu protivničkom igraču preko glave, dobio je javnu opomenu.

Nije poznato da li je „požuteo“ zbog ponižavanja protivnika ili zbog protesta kada mu je sudija rekla da taj potez nije u fer-pleju.

Tek, zbog tog slučaja oglasio se i Paketin sunarodnik Nejmar koji je izjavio da je ovo kraj „Žoge bonito“ kakvu ljubitelji fudbala znaju.

Jako tužno… Dobiti žuti karton zbog driblinga. Dribling je dribling, nebitno na kojem delu terena i u kom minutu se izvodi. Slično se meni dogodilo prošle sezone. Ne razumem razlog. Izgleda da je došao kraj slavne ‘Žoge bonito’. Uživajte dok još možete„, rekao je Nejmar, koji takođe često izvodi sličan dribling.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter